Noutăți

Zodia care va strica Paștele familiei, din cauza alcoolului. Va bea peste măsură – scandaluri în lanț

Deși se spune că ar trebui să fie o persoană echilibrată, uneori, Balanța uită care îi este semnul zodiacal. 

De sărbători, zodia Balanță va consuma mai mult alcool decât îi permite organismul, iar acest lucru îi va aduce, în mod firesc, neplăceri din punct de vedere al stării de sănătate. De asemenea, comportamentul său se va schimba radical. 

Consumul exagerat de alcool va face din zodia Balanță, de sărbători, un adevărat mister pentru cei dragi. De ce? Pentru că nu se vor fi așteptat vreodată să-l vadă pe nativ într-o asemenea ipostază umilitoare. 

Fie că se va afla într-o atmosferă relaxantă și retrasă la munte, alături de prieteni sau fie că va petrece la un local noaptea trecerii dintre ani, nativul aflat sub zodia Balanței nu-și va da seama sub nicio formă când ar trebui să pună stop consumului de alcool. 

Pentru cei care-l cunosc de foarte mult timp, comportamentul acestuia va fi atât amuzant, cât și destul de enervant, scrie click.ro. Glumele cam nesărate și râsul zgomotos vor fi, de asemenea, destul de deranjante pentru cei din jur. Specialiștii le recomandă nativilor din zodia Balanță să consume alcool cu moderație, asta dacă vor să-și păstreze imaginea curată în fața tuturor celor dragi, de sărbători, dar și să nu bifeze vreo problemă de ordin medical. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *