Noutăți

Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia” București

„Dragi colegi,

După perioada grea de pandemie și Covid19, ne vom reîntâlni în sălile de conferință în perioada 16 – 20 Mai 2023 pentru a sărbători prin știință 100 de ani de la înființarea celui mai mare spital din România, Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” București.

Conferința de anul acesta are ca temă principală: “Prevenție și abordare terapeutică – inovare și personalizare în sănătatea mintală. Protecția drepturilor omului în jurisprudența CEDO”.

Păstrând standardele înalte ale edițiilor trecute, conferința din 2023 va căpăta o altă față. Pacientul se află în continuare în centru atenției noastre, dezbaterile științifice vor fi completate de noile informații din domeniu, de tehnologiile terapeutice moderne dar și de experiențele practice acumulate în perioada pandemică și după.

Vor fi invitați la manifestare atât medici din domeniu cât și psihologi, psihoterapeuți, asistenți medicali și asistenți sociali, autorități, instituții și toți cei interesați de sănătatea mintală.

 De un secol, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” coordonează progresul medical și științific în psihiatria românească la standarde moderne europene și internaționale.

Formatul manifestării este cel obișnuit, inovativ cu workshop-uri la Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia” în perioada 16 – 17 Mai și sesiunile plenare la Palatul Parlamentului – Senat în perioada 18 – 20 Mai 2023.

Cu această ocazie vă mulțumim anticipat pentru prezența dumneavoastră activă și vă așteptăm să ne fiți alături la reîntâlnirea în format fizic a conferinței naționale Zilele Medicale și Științifice ale Spitalului Clinic de Psihiatrie“Prof. Dr. Al. Obregia” București.

Dr. Andrian Țîbîrnă

Manager, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *