Noutăți

Zi DECISIVĂ pentru frații Tate. Ce jocuri subterane se fac pentru eliberarea milionarilor britanici

În această dimineață, frații Tate urmează să fie aduși la Curtea de Apel București (CAB), unde li se va tranșa soarta. Practic, magistrații vor analiza contestația formulată de apărători și vor lua o decizie în acest caz. 

Scenariile care se conturează în acest moment sunt favorabile. Astăzi, frații Tate ar putea primi o decizie de ultimă oră și ar putea să fie plasați sub o măsură mai blândă, precum control judiciar sau arest la domiciliu. 

O adevărată lovitură pentru ei ar fi ca judecătorii să respingă contestația iar ei să se întoarcă în Arestul Central, acolo unde se află deja de mai bine de 3 luni. 

Rămâne de văzut ce carte vor juca milionarii britanici și dacă vor veni cu argumente credibile în fața magistraților, care să bată toate probele aduse până acum de procurori. 

Frații Tate au ajuns în atenția autorităților din țara noastră anul trecut, atunci când în vila lor din Pipera ar fi fost sechestrate două tinere. După acest episod au fost organizate mai multe percheziții iar ei au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *