Noutăți

Zelenski, mesaj de forță după revolta Wagner: Slăbiciunea Rusiei este evidentă. Este HAOS acolo și nicio minciună nu poate ascunde asta

„Oricine alege calea răului se distruge pe sine. Cine trimite coloane de trupe pentru a distruge viețile unei alte țări și nu le poate opri să fugă și să trădeze atunci când viața rezistă, cine terorizează cu rachete, iar când sunt doborâte, se umilește pentru a primi drone Shahed, cine disprețuiește oamenii și aruncă sute de mii în război, pentru a se baricada în cele din urmă în regiunea Moscovei de cei pe care el însuși i-a înarmat.

Multă vreme, Rusia a folosit propaganda pentru a-și masca slăbiciunea și prostia guvernului său. Și acum este atât de mult haos încât nicio minciună nu îl poate ascunde. 

Slăbiciunea Rusiei este evidentă. Slăbiciune la scară largă. Și cu cât Rusia își păstrează mai mult trupele și mercenarii pe pământul nostru, cu atât mai mult haos, durere și probleme va avea mai târziu pentru ea însăși. Este, de asemenea, evident. Ucraina este capabilă să protejeze Europa de răspândirea răului și a haosului rusesc”, a scris, pe Twitter, Volodimir Zelenski. 

Everyone who chooses the path of evil destroys himself. Who sends columns of troops to destroy the lives of another country and cannot stop them from fleeing and betraying when life resists. Who terrorizes with missiles, and when they are shot down, humiliates himself to receive…

— Володимир Зеленський (@ZelenskyyUa) June 24, 2023

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *