Noutăți

Vacanța perfectă în funcție de zodie. Nativii care preferă marea și plajele fierbinți

Berbec: Un city break în ritm alert

Plictiseala este inamicul tuturor oamenilor din zodia Berbec. Stând întins toată ziua pe șezlong, probabil te-ai plictisi de moarte și … ai nevoie de MAI MULT. Un city break într-un oraș înseamnă că îți poți face programul împachetând o sută de lucruri diferite și poți regla viteza pentru a le face pe toate. Orașele sunt compacte și concepute pentru a satisface orice gust. Alege să-ți faci drum prin capitalele lumii, încercând tot ce ți se oferă.

Taur: Un all inclusive luxos

Mâncarea, răsfățul și relaxarea sunt principalele tale elemente din lista de vacanță. Dacă toate acestea sunt satisfăcătoare, atunci și tu ești fericit. Genul de stațiune de lux care nu necesită nimic mai mult de la tine decât să te duci la micul dejun, prânz și cină și să întinzi mâna pentru următorul cocktail sună perfect.

Gemeni: O extravaganță într-un parc tematic

Ești un copil mare, tu, omule din zodia Gemeni, și ai o legătură puternică cu sinele tău din copilărie. Așadar, este ușor să reaprinzi acele sentimente de emoție și plăcere din plimbări, jocuri și medii fantastice foarte distractive. Este, de asemenea, un tip de călătorie nebunească; trebuie doar să te prezinți și să te bucuri de toate ofertele. Totul este conceput pentru a fi la maximum de distracție.

Rac: O croazieră

Sirena zodiacului iubește să fie pe valurile oceanului și există, de asemenea, ceva romantic și de modă veche într-o astfel de vacanță, care atrage natura ta capricioasă. De fapt, ți-a plăcut Titanic (până la scufundare, desigur). O poveste de dragoste pe mare va declanșa cea mai frumoasă imagine din viața ta.

Leu: Un weekend sofisticat la SPA

Dacă este suficient de bun pentru Beyonce, Adele sau orice membru al familiei Kardashians, atunci este suficient de bun și pentru tine. Leilor le place să fie acolo unde sunt cei de pe primele liste, deoarece este un semn distinctiv al calității (doar ceea ce e mai bun pentru leoaică) și sunt atrași de showbiz ca o molie la flacăra lumânării. Luxul dintr-un centru SPA de top nu numai că îți va relaxa vibrațiile cu energie ridicată, dar vei ieși și cu un milion de sentimente motivațioanle.

Fecioară: Glamping

Toate Fecioarele au un pic din „grupul de cercetași” înăuntrul lor, acea atitudine de spioni și un interes obstinat pentru tacticile de supraviețuire și DIY. Glamping îți permite să faci focul, să prăjești bezele, să sapi niște găuri (nu știu sigur de ce) și să fii puțin sălbatic … dar există și toalete, facilități și un magazin drăguț. Nu-ți place lipsa confortului ca atare, ci doar să fii în aer liber.

Balanță: Soare, mare și sex în fiecare weekend

Prieteni, adunați-vă! Mergem la Ibiza / Marbella / Malaga / Cancun (oriunde este cel mai cool loc de petrecere)! Balanțelor le place să cocheteze, să danseze, să socializeze, să cunoască oameni noi și să se distreze mult, atâta timp cât au o echipă pentru călătorie (nu le place să facă lucruri solo). O călătorie cu multe fete într-un loc frumos întrunește toate criteriile Balanței.

Scorpion: Un retreat pentru meditație

Tu ești un personaj intens, Scorpionule, și nu prea ai nevoie de alți oameni pentru a te distra: ești suficient de împlinit răsfoind ceea ce se întâmplă în mintea ta. O perioadă forțată de izolare, într-un cadru frumos, practicarea yoga și meditației și detoxifierea față de alte persoane sună ca ceva ce ai vrea să faci mai tot timpul, nu doar o dată pe an.

Săgetător: Road trip

Născut liber, asta ești Săgetătorule! Nimic nu-ți dă mai mult având decât drumul deschis, un orar gol, un orizont îndepărtat, fără reguli sau reglementări despre cum ajungi acolo. Ești fericit să pleci într-o călătorie, deschisă pentru oportunități spontane și aventuri. Fie că este o călătorie cu barca, călare, pe bicicletă, cu rulota sau mașina.

Capricorn: oricând la schi

Sărbătorile trebuie să aibă un fel de scop pentru ca tu, în mod ciudat, să te poți relaxa. Odihna nu ți se potrivește – te face să te enervezi. Schiatul este o alegere perfectă, deoarece zilele tale încep lucrând la o nouă abilitate, să ajungi într-o formă mai bună și să te distrezi pe parcurs. Seara, après ski este despre mâncare, băutură bună și socializare. Muncă și joacă combinate. Excelent!

Vărsător: O aventură cu rucsacul pe spate

Ești neconvențional, încrezător și super-curios despre lumea largă; dorește să vadă cum trăiesc alții în mod autentic și fără strălucirea luxului și a facilităților din broșura de vacanță. Alege un continent, fă cercetări și pornește să explorezi. Vrei să afli despre realitatea altor culturi? Să fii în și printre ele este cel mai bun mod.Vacanța ideală pentru nativii din zodia vărsător

Pești: Paradisul insulelor pustii

Singurătatea, spațiul și liniștea nu sunt o problemă pentru tine, Pește, deoarece imaginația ta este cel mai bun prieten al tău. Undeva izolat poate fi locul perfect pentru tine. Fiind peștele zodiacului, plaja este elementul tău natural. Îți place să fii aproape de mare; te calmează și te relaxează.

sursa: life.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *