Noutăți

Un urs pofticios a consumat 70 de doze de suc! Momentul în care dă iama la băuturi, surprins pe camere

În Earls Cove, o provincie din Columbia Britanică, Canada, o femeie a fost martora unui incident neobișnuit. În timp ce se afla pe balconul casei sale, Sharon Rosel a surprins un urs care a pătruns în mașina ei și a început să consume diverse băuturi găsite în interior. Potrivit relatărilor, câinele său a fost cel care a alertat-o în jurul orei 03:00 dimineața. După ce a ieșit pe balcon, femeia a fost martora scenei incredibile a ursului care savura băuturile găsite în mașină.

„Era 3 dimineața și câinele meu mi-a atras atenția că se întâmplă ceva afară, așa că m-am uitat pe geam și am văzut ursul. Apoi, m-am uitat pe camerele de supraveghere și l-am văzut cum intră în grădină, cum sparge geamul foarte repede,” a spus femeia care cumpărase dozele de sucuri.

De acolo până la jaful impresionant a mai fost un singur pas. Animalul a început să scoată dozele de suc din mașină și să bea în tihnă una câte una.

De dimineață, femeia a fost nevoită să arunce tot ce avea în mașină și să se apuce de curățat tapițeria, care era acoperită în totalitate în suc acidulat de portocale.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *