Noutăți

Un șofer s-a trezit cu mașina înghițită de un crater. Cum au ajuns străzile din Iași un adevărat pericol public

Poliția Locală și angajații au sărit imediat în ajutorul șoferului, care nu mai avea nicio șansă să își miște autoturismul din loc.

Incidentul a avut loc pe strada Butnari din cartierul Bularga. 

„Echipa mixtă, formată din polițist local și lucrători din cadrul S.C. Servicii Publice Iași, a ajutat un conducător auto să-și scoată autovehiculul care avea roata căzută într-o groapă produsă din cauza ploilor abundente din ultimele zile”, au precizat, pentru presa locală, reprezentanții Poliției Locale Iași.

Nu este, însă, prima dată când se întâmplă acest lucru. După topirea zăpezii și, mai apoi, după valul de ploi, mai multe străzi au ajuns să arate ca după bombardament. 

Municipalitatea din Iași a anunțat că va interveni în zona respectivă doar atunci când condițiile meteorologice o vor permite. Este important de menționat că strada Butnari este plină de gropi și că problemele de surpare nu sunt izolate în această zonă.

Ieșenii care locuiesc în zonă susțin faptul că străzile sunt un real pericol pentru șoferi. La doar o zi înainte de incidentul din Bularga, în zona Podu Roș, peste 20 de șoferi au suferit defecțiuni și și-au avariat mașinile din cauza unei gropi nesemnalizate în mijlocul intersecției.  În plus, pe strada Regele Ferdinand I, de pe malul drept al râului Bahlui, au apărut două gropi adânci. Cu toate acestea, municipalitatea din Iași pare să nu observe situația, deși pericolul persistă de două săptămâni.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *