Noutăți

Un șofer care conducea cu 206 km/h, amendat cu aproape 1.000 de euro – Cursă dramatică a Poliției

„La data de 2 mai a.c., ora 19:01, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, aflați în serviciul de supraveghere a traficului rutier pe DN6, tronsonul Alexandria – Măldăeni, la km117 + 400 m, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, înmatriculat în Marea Britanie, care încălcase regimul legal de viteză în afara localității, circulând cu o viteză de 206 km/h(+106km/h).

Întrucât conducătorul auto nu s-a conformat la semnalul polițiștilor, aceștia au procedat la urmărirea autoturismului, moment în care conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcției de mers, în municipiul Roșiori de Vede, ieșind din decor, pe un teren viran.

Conducătorul auto a părăsit autoturismul, fiind imobilizat de polițiști după aproximativ 100 de metri.

În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat ca fiind un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova.

Față de acesta polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă de 4.930 de lei, pentru încălcarea regimului legal de viteză, neoprire la semnal, neadaptarea vitezei și lipsa documentelor.

Totodată, polițiștii au luat măsura complementară a reținerii permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 150 de zile”, potrivit IPJ Teleorman.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *