Noutăți

Un șofer care a muncit non-stop pe un utilaj de deszăpezire, găsit mort în biroul instituției: „A muncit până la epuizare”

Un angajat al Secției Drumuri Naționale (SDN) a fost găsit mort în sediul instituției. Descoperirea macabră a fost făcută de unul dintre colegii bărbatului, la primele ore ale dimineții de vineri. 

În vârstă de 57 de ani, Dumitru Ichim ar fi lucrat non stop în ziua de joi la deszăpezirea drumului spre Crasnaleuca, unde se afla bebelușul născut de mamă acasă. 

Bărbatul era originar din comuna Ungureni și locuia în Botoșani. Stresul și mai ales oboseala acumulate cu acest caz par să își fi spus cuvântul. Bărbatul a dorit să participe ulterior și la lucrările de deszăpezire ale drumurilor din zona Săveni. Din câte se pare, însă, inima i-a cedat. 

”Era un om extraordinar și foarte dedicat muncii și oamenilor. A muncit până la epuizare. A tras tare la cazul cu copilul născut acasă, să reușim să îl aducem în grija cadrelor medicale. A muncit și peste noapte și la un moment dat a spus că se simte obosit și a mers în bază, la Săveni, să se odihnească. A fost găsit dimineață, fără suflare”, a spus un apropiat al acestuia.

La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Din păcate, cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul.

Colegii bărbatului erau în stare de șoc la aflarea veștii. Dumitru Ichim era privit cu stimă și admirație de toți cei care au lucrat cu el. “La Poliţie, la ISU, la ambulanță, tura este de 8-12 ore. Au terminat, au plecat acasă. La noi pleci acasă când se termină munca. E foarte greu să mai găsești un om ca el. Unde era trimis, făcea totul. Un adevărat profesionist. A ajutat-o pe femeia din Crasnaleuca să ajungă la spital. A salvat o viață, dar a pierdut-o pe a lui”, a spus un coleg de-al bărbatului decedat, scrie monitorulbt.ro.

Potrivit unor colegi de-ai acestuia, se pare că bărbatul muncea de 40 de ore și suferea și de o serie de afecțiuni cronice. Cazul a intrat și în atenția poliției, dar și a ITM, care au deschis anchete.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *