Noutăți

Un nou masacru armat în SUA. 5 morți și 6 răniți, după un atac în zona unei bănci – VIDEO

Printre cele 6 persoane rănite care au fost transportate la spital se află și un polițist.Atacatorul este și el mort, fără a fi clar dacă s-a sinucis sau a fost împușcat, au mai precizat oficialii poliției din Louisville, într-o conferință de presă, mai scrie BBC.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

 

“Un trăgător activ la bancă” a fost avertismentul lansat de un polițist, în timp ce pe fundal se auzeau focuri de armă, a scris pe Twitter corespondentul unei televiziuni locale.

Video from a witness shows a chaotic scene at Old National Bank in downtown Louisville. “Active shooter at the bank” an officer screams as multiple gunshots are fired on the background. The details emerging from this are very grim. pic.twitter.com/Ax3Gc5imNg

— Dalton Godbey (@DaltonTVNews) April 10, 2023

 

 Autoritățile au transmis că este vorba de un alt incident cu victime multiple, aparent confirmate. – „Mass casualty incident”.

 

BREAKING: An active shooting is underway at and around the Old National Bank in downtown Louisville. Details:- Authorities say this is another „Mass casualty incident”. Multiple casualties confirmed.- Officers heard yelling: “Active shooter at the bank” as he told traffic… pic.twitter.com/YRsVRzWcGq

— Brian Krassenstein (@krassenstein) April 10, 2023

„Confirmăm informații despre un agresor activ… Vă rugăm să rămâneți în afara zonei”, a transmis și poliția din Louisville, în timp ce FBI a anunțat că agenții săi au intervenit la fața locului.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *