Noutăți

Un membru al unei grupări de supremație albă, simpatizant al lui Trump, a fost reținut la București

Membrul marcant al organizației care s-a prezentat public ca fiind un grup pregătit pentru luptă, militând pentru o mișcare naționalistă nouă de supremație și identitate albă este urmărit de autoritățile din SUA pentru comiterea infracțiunilor de conspirație la revoltă și activități de revoltă.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2016-12018 bărbatul a participat atât în SUA dar și în California la mai multe mitinguri cu caracter politic și, împreună cu alți participanți, aceștia au folosit lupta și violența fizică împotriva unor persoane care nu susțineau ideologia lor.

În plus, bărbatul în vârstă de 33 de ani ar fi unul dintre fondatorii unei organizații care susține ideologia supremației albe, care s-ar fi prezentat public ca fiind un grup pregătit pentru luptă, și care militează pentru o mișcare naționalistă nouă de supremație și de identitate albă.

De-a lungul timpului, bărbatul ar fi condus pregătiri de luptă mixte, arte marțiale pentru membrii aceleiași grupări și s-ar fi deplasat la două mitinguri politice unde ar fi agresat mai multe persoane, inclusiv un ofițer de poliție.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *