Noutăți

Un întreg arsenal de arme, descoperit de polițiștii din Bacău, după o serie de percheziții

În cadrul activităților desfășurate au fost identificate ca fiind deţinute ilegal, mai multe bunuri. Astfel, la domiciliul unui bărbat de 47 de ani, din comuna Nicolae- Bălcescu, au fost identificate, o armă aer comprimat cu seria ștearsă, prevăzută cu o lunetă și 3 cutii pelete.

        La domiciliul unui tânăr de 27 de ani, din comuna Strugari, polițiștii au identificat o armă aer comprimat, cu seria ștearsă, la locuința unui bărbat de 33 de ani, din comuna Asău, au fost identificate o armă aer comprimat cu seria ștearsă și o cutie pelete, iar la domiciliul unui tânăr, de 28 de ani, din comuna Pârjol, au fost identificate o armă aer comprimat cu seria ștearsă, 59 de cartuşe, și 2 cutii pelete.

        La domiciliul unui bărbat, de 34 de ani, din comuna Blăgeşti, polițiștii au identificat o armă aer comprimat cu seria ștearsă, prevăzută cu o lunetă și o cutie pelete, iar la locuința unui bărbat de 47 de ani, din comuna Ungureni, a fost identificată o armă aer comprimat, fără serie.

       Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, dosarul penal fiind instrumentat la nivelul I.P.J. Prahova.

        Armele şi muniţia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *