Noutăți

Un fost colonel FSB aruncă bomba: Șoigu și Gherasimov ar putea colabora cu CIA pentru a-l elimina pe Putin

„Putin poate fi nebun în evaluarea politicii externe, dar simte foarte bine amenințarea la adresa propriei vieți. Vă amintiți că, înainte de începerea războiului, și-a schimbat complet personalul de securitate și de sprijin? El are sentimentul că pericolul este aproape. Înfrângerea în război înseamnă moarte pentru el. Pentru Putin, cel mai mare pericol este propriul său mediu. El nu se teme de NATO, totul este o vrajă pentru un popor lipsit de gândire critică. Nu îi este frică de popor, pentru că are un milion de forțe de securitate care îl protejează. De cine trebuie să se teamă? Doar de asociații săi”, a spus Gudkov, citat de cotidianul ucrainian Unian.

Conform fostului deputat al Dumei de Stat, Putin își schimbă în mod frecvent gărzile de corp pentru a se asigura că acestea nu vor săvârși vreun act de trădare.

„Să spunem că Șoigu și Gerasimov decid că Putin face mai mult rău decât bine. Ei îl vor suna pe șeful CIA Burns din SUA și vor planifica eliminarea lui Putin. Putin se teme mai mult de loviturile date de propriul popor decât de cele ale ucrainenilor, care pot fi și ele reale”, a mai declarat opozantul.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *