Noutăți

Un director ROMATSA nu poate justifica peste 800.000 de lei. ANI a intrat pe fir – „Regele PĂCĂNELELOR” demis de Ponta, repus de Grindeanu secretar de stat la Transporturi

Agenţia Naţională de Integritate a transmis, miercuri, că Dragoş-Virgil Titea, director în cadrul ROMATSA, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, nu poate justifica peste 800.000 de lei. Instituţia a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti.

Fostul secretar de stat la Ministerul Transporturilor Titea Dragoş-Virgil, actual director la Direcţia Juridică şi Administrativ în cadrul R.A. ROMATSA, este vizat de o anchetă a Agenţiei Naţionale de Integritate.

”Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 824.898 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către TITEA DRAGOŞ-VIRGIL împreună cu familia, în perioada exercitării funcţiilor publice de secretar de stat şi director”, a transmis, miercuri, ANI, într-un comunicat de presă.

Instituţia anunţă că a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de directorul din cadrul ROMATSA, împreună cu familia, în perioada exercitării funcţiei publice de secretar de stat.

„Regele PĂCĂNELELOR” demis de Ponta, repus de Grindeanu secretar de stat la Transporturi

Dragoș Virgil Titea a fost repus în funcție în 2017 de Sorin Grindeanu, premier la acea vreme. Titea a mai ocupat această funcție între 20 martie 2014 și 25 august 2015. La acea dată, fostul premier Victor Ponta l-a demis după ce Titea, în urma dezvăluirilor făcute de ZIUAnews potrivit cărora acesta a zburat la mare, pe data de 7 iulie 2015, împreună cu secretara sa Alexandra Florea și copiii săi cu un elicopter al Școlii Superioare de Aviație Civilă, instituție aflată în subordinea Ministerului Transporturilor.

Dragos Titea a participat atunci la Constanța la un eveniment organizat de către Regia Autonomă „Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian – ROMATSA”. Imediat după ce a aterizat la Constanța, elicopeterul Școlii Superioare de Aviație Civilă s-a întors gol către București, drumul dus-intors fiind pe banii statului. Cel mai picant amănunt este că pe foaia de zbor, fiul și fiica sa au fost trecuți ca și copiloți.

Titea a ajuns pe postul de director juridic și administrativ de la Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian-ROMATSA unde încasa lunar peste 6.000 de euro, după ce a fost debarcat de la Ministerul Transporturilor de Victor Ponta.

Titea mai este numit și „Regele păcănelelor” întrucât a deținut a firmă care avea ca obiect e activitate jocurile de noroc şi pariurile.

Titea era patron de păcănele, director juridic, secretar de stat, dar nu se știe unde și când a făcut liceul.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *