Noutăți

Un bloc ridicat de patronul unui salon erotic, aflat lângă curtea lui Iohannis, poate deveni o amenințare la adresa securității naționale

Este vorba despre un imobil situat pe Bulevardul Geniului Nr. 40. Blocul se află peste gard de intrarea în Palatul Cotroceni și are  un regim de înălțime mult prea mare pentru zona în care este amplasat.

Locatarii de la etajele superioare ar putea fără nici cea mai mică problemă să supravegheze activitatea de la Palatul Cotroceni, să fotografieze invitații președintelui Klaus Iohannis și, în felul acesta, să compromită securitatea națională. 

Blocurile din zona respectivă au regim de înălțime demisol + 4 etaje, iar blocul despre care vorbim depășește acest regim, întrucât este format din demisol + 6 etaje.

Proprietarul imobilului a primit aviz de construcție chiar de la primarul Sectorului 6. Acesta este și patronul unui studio de masaj erotic și beneficiază de toată susținerea primarului de sector, chiar dacă toate celelalte autorități s-au opus ridicării construcției.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *