Noutăți

Un adolescent care voia să „intimideze” un băiat cu un cuțit, oprit la timp de jandarmi! Incident șocant în apropierea unei școli din Brăila

Evenimentul s-a produs marți, 4 aprilie, în jurul orei 14:00, în apropierea Colegiului Național „Nicolae Bălcescu” din Brăila, a anunțat Jandarmeria, relatează G4Media.ro.

andarmii era în patrulare și li s-a părut suspect faptul că, la vederea echipajului, trei adolescenți s-au ascuns în spatele unui container metalic și deveniseră agitați.

Echipajul a interceptat grupul de băieți, iar în urma controlului corporal, asupra unuia dintre adolescenți a fost găsit un cuțit tip baionetă, cu lungimea totală de 43 de centimetri.

Potrivit sursei citate, adolescentul le-a povestit jandarmilor că aștepta un elev al colegiului respectiv, care trebuia să iasă de la cursuri din clipă în clipă, pentru a-l „intimida” cu acea armă albă, deoarece, în urmă cu ceva timp, avusese loc un conflict între ei.

Jandarmii au întocmit actul de sesizare și au ridicat în vederea confiscării cuțitul, iar cercetările în această cauză sunt continuate de polițiști.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *