Noutăți

UDMR nu renunță ușor la ANRE. Amenință că va boicota votul din Parlament dacă nu este numit Zoltan Nagy în funcția de vicepreședinte

Comisiile parlamentare pentru industrii şi servicii au dat, marţi, aviz favorabil candidaţilor pentru ocuparea posturilor vacante în Comitetul de reglementare al ANRE.

Pentru funcţia de preşedinte al ANRE candidează George Niculescu, susținut de PNL, actual secretar de stat la Ministerul Energiei.

Pentru o funcţie vacantă de vicepreşedinte candidează Gabriel Andronache (PNL) şi Nagy- Bege Zoltan (UDMR). Surse din coaliție spun că în cazul în care candidatul UDMR nu va primi susținere de la partenerii de guvernare, atunci parlamentarii UDMR ar putea boicota votul.

Decizia finală în legătură cu noua conducere a ANRE urmează să fie luată prin vot, miercuri, în plenul reunit al Parlamentului.

Parlamentarii vor mai alege și încă două funcţii de membru în Comitetul de reglementare al ANRE, pentru care candidează Sorin Bumb, Cornelia Sulger, Florenţiu Grigore Vintilă, Adrian Borotea, Daniel Bogdan şi Radu Florin Porumb.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *