Noutăți

Tren blocat în câmp: Călătorii leșină în vagoane – Temperaturi de peste 40 de grade

În prezent, călătorii se află pe câmp, fără aer condiționat. În vagoane se resimte temperatura de peste 40 de grade. Trenul trebuia să ajungă la gara din Constanța la ora 16.00, dar cu siguranță va avea întârzieri.

CFR Călători cere scuze pasagerilor 

„În această după-amiază, din primele informații, trenul IR 1983, care circulă în relația București Nord – Constanța, a staționat între stațiile București Baneasa – Pantelimon din cauza unei bariere automate talonată de un conducător auto indisciplinat. Trenul și-a reluat circulația cu 70 minute întârziere, după primirea ordinului de circulație din partea managerului infrastructruii.

CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile întâmpinate.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile la:

0219521 – INFO CFR (trafic intern).numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web  din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers tren trafic intern.la personalul nostru din staţii”, a transmis CFR.

În urmă cu două zile, un alt tren s-a stricat pe drum, în Caraș Severin, acolo unde a rămas blocat, din cauză că pantograful nu mai funcționa. 120 de oameni au stat în vagoanele fără curent și aer condiționat.

Sursă foto: Facebook: grup CFR Călători

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *