Noutăți

TREI zodii norocoase. Ce oportunități la aduce Luna nouă în Rac din 17 iulie

RAC

Acesta este momentul tău, dragă Rac! Ia încet lucrurile. Când Luna, conducătorul tău planetar, este în semnul tău, ai tendința să te simți calm și în siguranță. Cu atât mai mult pentru a întrerupe angajamentele, pentru a prioritize ceea ce ține de îngrijirea de sine. Această Lună nouă este indiciul tău pentru a încetini ritmul și a te răsfăța la tine acasă, scrie Sfatul Parintilor.

LEU

Dragă Leu, ia-ți masca de față preferată și un jurnal și relaxează-te! Acesta este momentul să te bucuri de spațiul tău sacru în liniște. S-ar putea să simți că prea multe cerințe diferite concurează pentru atenția ta, dar această Lună nouă emoțională îți permite să stabilești limite și să stai în singurătate.

 

PEȘTI

Dragă Pești, te simți agitat? Această Lună nouă în Rac, colegul tău de element Apă, îți oferă un impuls creativ și senzual pentru a contracara orice proiecte sau perspective romantice pe care le ai în minte. Poate dorești să folosești acest timp pentru a planifica și a te odihni înainte de a face o mișcare.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *