Noutăți

Țopescu Junior a apărut îmbrăcat în femeie în cadrul unei emisiuni. Video cu prezentatorul purtând cercei, lanțuri asortate și o cămașă cu model floral

Sebastian Țopescu a atras din nou atenția cu stilul său vestimentar. Acum, fiul lui Cristian Țopescu a ales cercei și lanțuri asortate, dar și o cămașă cu model floral… închisă doar la 3 nasturi.

El a mai avut apariții controversate, însă cea care a atras sute de critici a fost într-o emisiune culinară, unde a purtat un corset, cercei și lanț cu perle.

Sebastian Țopescu prezintă o emisiune la Televiziunea Română, dar care are ca target de audienţă: 0,00% rating şi share. Cu alte cuvinte, fiul regretatului comentator este plătit doar să se prezinte la muncă. Iar suma primită nu este deloc mică: 3.500 de lei pe episod.

„Va intreb, credeți că există ceva mai trist decat un vis netrait care in timp devine un regret? Probabil că nu. Dar va pot asigura ca nu exista nimic mai amuzant decat un adult care isi traieste visul pentru prima data”, a spus Sebastian Țopescu

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *