Noutăți

Testul cărților magice. Alegerea făcută îți va spune cu percepi dragostea

Alegerea unei cărți din cele 4 de mai jos dezvăluie cel mai bine ceea ce simțim și cum percepem dragostea, ccea ce poate fi o experiență foarte valoroasă. Astfel, ne putem cunoaște mai bine și ne putem dezvolta o perspectivă mai bună asupra a ceea ce ne dorim deopotrivă de la noi înșine și de la situațiile romantice.

Cartea numărul 1

Dacă ai ales prima carte, atunci însemnă că dragostea pentru tine este o noțiune mai abstractă. Pe de altă parte, banii te fac foarte fericit. Atunci când ești trist, o nouă achiziție mereu te înveselește.

Ținând cont de acest criteriu îți alegi și partenerul de viață. Nici nu concepi să legi o poveste iubire cu cineva mai puțin avut. Această strategie a ta are legătură cu faptul că ai avut o copilărie cu mai multe lipsuri.

Trebuie să ai însă grijă pentru că un partener cu bani își permite să aibă pe cine vrea alături.

Cartea numărul 2

Dacă ai ales a doua carte, atunci pentru tine iubirea nu durează atât de mult, scrie Sfatul Părinților. În relația ta de cuplu, dacă ești femeie, trebuie să folosești banii bărbatului tău pentru a fi mereu frumoasă pentru el, iar dacă ești bărbat, trebuie să plătești pentru frumusețea femeii tale.

Femeilor din această categorie le va fi mai ușor pentru că ele vor avea acces complet la banii partenerului. Cu puțină inițiativă, el nici nu va ști ce se întâmplă cu veniturile lui.

Citește și: Ce peisaj te atrage dincolo de ușa deschisă? Află mesajul subconștientului despre viitorul tău

Cartea numărul 3

Dacă ai ales cea de a treia carte, să știi că în cazul tău alegerea este simplă: tu mereu alegi dragostea în fața banilor. Ești fericit și dacă ai bani, dar nimic nu se compară cu ceea ce simți atunci când iubești și ești cu adevărat iubit.

Știi să fii lângă partenerul tău atunci când acesta trece printr-o criză financiară în cel mai practic mod. Ești un partener de vis și pentru ca să fii pe deplin mulțumit e nevoie să ai alături pe cineva exact ca tine.

Cartea numărul 4

Dacă ai ales a patra carte, atunci ești unul dintre cele mai rare cazuri. Eşti dispus să oferi iubrea fără nicio problemă. Vei face cele mai mari sacrificii în cel mai natural mod pentru că așa ți se va părea normal.

Citește și: Ce animal vezi prima dată? Răspunsul îți va dezvălui aspecte ascunse ale personalității tale

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *