Noutăți

STENOGRAME incendiare în MEGA-dosarul șpăgii de 20 de milioane de euro de la Otopeni – Cum apare numele lui Rareș Bogdan

DNA redă, în dosar, discuții dintre George Ivan, fost şef al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, arestat la domiciliu în dosar, şi omul de afaceri Hardan Saadeh, reprezentant al firmei care administrează spaţiile în care funcţionează restaurantele din Aeroportul Otopeni. În discuții se face referire la Rareș Bogdan.

Ivan George Alexandru: Am mai vorbit cu Rareş.Hardan Saadeh: Rareş Bogdan?IGA: Da. “Stai liniştit! Garantat săptămâna viitoare!”HS: Da? Pe bune? Dacă Cristi e atât de apropiat şi e atât de prieten şi face orice chestie pentru el şi roagă pentru tine, mi se pare… să nu-l servească pe Cristi… Corect sau nu?”

CRISTIAN BĂLAN, RELAȚII LA AMBASADA RUSIEI ÎN ROMÂNIA

În plus, în referatul DNA se mai arată că: „Bălan Cristian îi comunică martorului faptul că este apropiat de Ambasada Rusiei în România, dându-i chiar exemplu că a înlăturat de pe internet un articol de presă compromiţător pentru sine prin această relaţie cu ambasada”.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *