Noutăți

Și-a deghizat pisica în bebeluș și a folosit-o pe post de cărăuș de droguri! Detaliul care a dat-o de gol în fața polițiștilor

O femeie de 27 de ani, din localitatea Nijny Tagil, din Regiunea Sverdlovsk, Federația Rusă, a folosit o metodă inedită de a transporta droguri:  și-a deghizat pisica în bebeluș și i-a băgat substantele interzise in scutece, însă a fost prinsă de polițiști care au auzit sunetele pe care le făcea animalul, care adormise și începuse sa toarca. 

Tânăra și-a îmbrăcat pisica in haine de bebeluș. I-a pus scutec, body, hăinuțe, și o geacă, iar printre acestea a ascuns cinci  pachete de metilefedrina pulbere, drog de mare risc. 

Traficanta a fost data de gol și depistata de politie deoarece pisica, extrem de blândă, s-a relaxat, a adormit si a început sa toarca, un zgomot clar atipic pentru un bebelus. 

Traficanta a mizat pe faptul ca pisica este foarte blândă dar nu a intuit ca aceasta poate sa toarca. 

Cele cinci pachetele conțineau in total aproximativ 25 de grame de metilefedrină, in valoare de aproximativ 2000 de euro. Femeia a fost arestată prevenitiv.

Traficantii de droguri, pentru a înșela vigilenta poliției, folosesc uneori animalele de companie și au fost cazuri in care le-au introdus droguri in abdomen.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *