Noutăți

Show lasciv în fața a sute de copii, la un eveniment de Florii, la Alexandria! „Dansul purificării”, viral în online – VIDEO

Primăria Alexandria a organizat, pe 9 aprilie, respctiv chiar în ziua de Florii, un program festiv cu ocazia acestei sărbători extrem de importante pentru români, în timpul căruia au avut loc diferite activități ținute în centrul orașului, relatează Ziare.com.

Din program a făcut parte însă și un show extre de senzual al dansatoarelor lui Sonny Flame, ale căror mișcări au fost total nepotrivite momentului zilei și publicului în fața căruia au dansat, după cum relatează chiar presa locală. 

Momentul a filmat și postat pe Facebook, iar oamenii care au participat susțin că în public erau și sute de copii.

„Dansul purificării sufletului la Alexandria, într-un spectacol plătit de Primărie, în duminică Floriilor, în față a sute de copii”, se arată în postare menționată.

La evenimentul „Târg de Florii” din Alexandria au mai fost ateliere de dezvoltare personală, ateliere culinare, spectacole cu experimente pentru copii precum și un târg caritabil cu decorațiuni de Paște și Florii.

Despre eveniment a vorbit, tot pe Facebook, și primarul Victor Drăgușin. 

„Prima ediție a Târgului de Florii s-a încheiat – vă mulțumesc pentru participare și implicare! Deși vremea nu a ținut mereu cu noi, am avut parte de vânt și frig, au fost 3 zile cu un maraton de activități, ateliere și spectacole. A fost #muzica, #dans, am avut o primă ediție a unui târg caritabil ce îmi doresc să devină tradiție, cooking show cu Chef Cătălin Scărlătescu – chef_catalin_scarlatescu și terase cu o ofertă bogată. Anul viitor Floriile se vor sărbători pe 28 Aprilie și sper sa fie mai cald pentru a putea să vă oferim și mai multe activități și evenimente pentru întreaga familie. Ce ați vrea să organizăm anul viitor la Târgul de Florii? Pe cine să invitam să susțină spectacol?”, a transmis edilul Alexandriei la finalul evenimentului, potrivit presei locale.  

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *