Noutăți

Sebastian Burduja, prima reacție după ce a fost desemnat președinte interimar al PNL București: Miza politică este aparte

„Astăzi am fost desemnat ca președinte interimar al filialei București a Partidului Național Liberal. Le mulțumesc colegilor mei din Biroul Politic Național pentru susținerea în unanimitate. Încrederea lor mă onorează și mă responsabilizează, având conștiința că implică o răspundere pe măsură.

Nu avem o misiune ușoară la București. Miza politică este aparte: semnalul pentru alegerile anului 2024 va fi dat din București. Miza Bucureștiului este una națională: aici este principalul motor de dezvoltare a României. Cifrele spun totul: zona metropolitană București este mai dezvoltată decât zonele metropolitane din Berlin, Madrid, Amsterdam și orice altă capitală din regiune. Din păcate, în ciuda potențialului, Bucureștiul este capitala europeană cel mai prost administrată — asta ne spune Indicele European de Calitate a Administrației Publice.

Partenerul nostru este bucureșteanul. Agenda noastră este agenda interesului public. Iar în 2023 bucureșteanul nu știe dacă va avea apă caldă când se trezește dimineața sau după orele de muncă. Nu știe dacă poate merge în siguranță pe trotuare nereabilitate de zeci de ani. Nu știe dacă poate să se plimbe prin Cișmigiu fără să fie “bombardat” de păsări. Nu știe dacă va sta în trafic minute sau ore. Toate aceste lucruri trebuie să le schimbăm urgent, iar Bucureștiul trebuie deblocat.

Un singur om nu le poate rezolva pe toate. Capitala României are nevoie de o echipă. De dialog, construcție și investiții. Sunt convins că Bucureștiul merită mai mult.

Partidul Național Liberal a demonstrat în foarte multe comunități din țară că are lideri, soluții și proiecte de dezvoltare. E timpul să le aplicăm și în Capitala României. Înainte, împreună„, a scris Burduja pe Facebook.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *