Noutăți

Se schimbă vremea radical – Revin ploile, vijeliile și grindina de săptămâna viitoare – Prognoza pentru 4 săptămâni

ANM a emis vineri, 14 aprilie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. 

Pentru săptămâna viitoare, vremea va fi mai rece în vest, centru și nord. Vor fi averse, descãrcãri electrice și posibil căderi de grindină în majoritatea zonelor din țară, iar în sud-est și în nord-est cantițățile de precipitații vor fi mai însemnate. 

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 18 grade, cu cele mai ridicate temperaturi prin sudul și sud-vestul țării. Valorile termice vor fi în creștere din data de 22 aprilie, urmând să depășească 20 de grade Celsius

Vremea 17 – 24 aprilie 2023

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile extracarpatice și local în cele vestice și centrale, iar în nord-vestul extrem va fi deficitar.

Prognoza meteo 24 aprilie – 1 mai 2023Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi local deficitare în sud-vestul țării, dar și ușor excedentare în extremitatea de sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Vremea 1 – 8 mai 2023Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi excedentar în sud-vestul teritoriului, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo 8 – 15 mai 2023Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *