Noutăți

Se închide circulația pe Autostrada A2, sensul Constanța-București, pentru două nopți

Circulaţia pe autostrada A2, Calea 2 Constanţa – Bucureşti, se va închide începând de marţi seara pe aproximativ 4 kilometri pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona kilometrului 13+330, informează Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA.

Se închide Autostrada A2 – Anunțul autorităților

„În perioada 27 – 29.06.2023, în intervalul orar 22:00 – 5:00, se închide circulaţia pe autostrada A2, Calea 2 (Constanţa – Bucureşti), pe sectorul cuprins între km. 11+700 şi km. 15+500, pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona km. 13+330. Pe perioada lucrărilor circulaţia va fi deviată pe următoarea rută de ocolire pentru toate categoriile de vehicule: A2, km. 15+000 – DJ 301, Cernica – Centura Bucureşti”, se arată în comunicatul CNAIR.

În acest interval circulaţia rutieră pe Calea 1 a autostrăzii se va desfăşura în condiţii normale, pe cele două benzi de circulaţie, menţinându-se pe carosabil semnalizarea rutieră temporară existentă la această dată, respectiv restricţionarea benzii de urgenţă.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *