Noutăți

Scene șocante la Colegiul Ion Creangă din București: O profesoară, înjunghiată de un elev de 16 ani

O profesoară a fost atacată miercuri cu un cuțit de un elev de 16 ani de la Colegiul Național Ion Creangă, din  București, în timpul orei de curs.

Nu se știe deocamdată ce a declanșat gravul incident, în urma căruia elevul a devenit recalcitrant și a atacat-o pe profesoara de 26 de ani cu o armă albă, potrivit Realitatea PLUS.

Un elev în clasa a X-a, cu vârsta de 16 ani, la începutul orei de japoneză, fără un motiv aparent, a înțepat-o pe profesoară în zona gâtului. Acesta nu este cunoscut drept un copil problemă sau agresiv. 

La data de 5 aprilie 2023, în jurul orei 12.40, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 14 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs. La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. 

În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale. 

Rana profesoarei este superficială, iar aceasta este conștientă și primește ingrijiri medicale, potrivit primelor informații.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *