Noutăți

Scandal la o școală din România pe mâncarea elevilor: „Sunt lături pentru porci, nu mese calde”

Firma de catering care aduce mâncarea la Liceul Tehnologic „Ioachim Pop” din Ileanda, județul Sălaj, este acuzată de părinții elevilor că furnizează „lături”, după ce în mâncare a fost găsit un gândac.

„Dacă ne-ar lua cineva în seamă ar fi perfect. Efectiv bani aruncaţi! Aşa ceva nu poţi să mănânci. Eu le fac cadou porţia fetiţei mele să o mănânce dânşii. Aşa ceva nu-i dau copilului meu nici moartă. Sunt lături pentru porci 100%, nu mese calde pentru copii”, a spus o mamă, scrie adevarul.ro.

La Liceul Tehnologic „Ioachim Pop” din Ileanda 433 de elevi primesc zilnic o masă caldă prin programul guvernamental „Masă caldă în școli”.

„Copiii mei nu mănâncă de mult din această mâncare, pentru că într-o zi fetiţei mele i s-a fost rău de la ea și de atunci nici nu vrea să o mai vadă. Da, chiar vrem retragerea acestui serviciu, copiii nu mănâncă de mult aşa ceva! Doar bani aruncați!”, a spus o altă mamă.

Conducerea școlii, arată sursa citată, deși are cunoștință de nemulțumirile părinților, nu a făcut nimic. Mai mult, ar fi încercat să acopere tot acest scandal. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *