Noutăți

Şase persoane rănite într-un GRAV ACCIDENT de circulație produs pe DN 1, în județul Brașov! Trafic complet blocat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1 Brașov-Sibiu, la kilometrul 253, între localitățile Viștea și Olteț, județul Brașov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme și o autoutilitară, soldat cu rănirea a șase persoane, dintre care una este încarcerată.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri și se estimează reluarea normală a traficului în 45 de minute.

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial – www.politiaromana.ro – secțiunea INFOTRAFIC.

Reprezentanții IPJ BRAȘOV au transmis, la rândul lor: 

„Cu puțin timp în urmă, a avut loc un accident rutier, pe DN1, între localitățile Olteț și Viștea, din județul Brașov, în urma căruia șase persoane au fost vătămate corporal.

Cercetările pe care polițiștii le-au efectuat până la acest moment, au arătat faptul că o autoutilitară, care circula dinspre Brașov spre Sibiu, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, context în care s-ar fi produs accidentul rutier în care au mai fost implicate alte trei autoturisme.

În urma accidentului, cele trei autoturisme, dar și autoutilitara au fost avariate. De asemenea, o persoană, care se afla într-unul din autoturisme, este încarcerată în vehicul.

La acest moment circulația este blocată iar polițiștii efectuează cercetări pentru lămurirea condițiilor și a circumstanțelor în care a avut loc accidentul”.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *