Noutăți

ROTATIVA guvernamentală – Alina Gorghiu: „A crescut temperatura în coaliţie. Trebuie accentuat dialogul cu populaţia”

Întrebată, marţi seară, la un post TV, dacă a crescut temperatura în coaliţia de guvernare, Alina Gorghiu a răspuns că dialogul cu populaţia este foarte important.

„A crescut puţin temperatura pentru că, pe măsură ce s-a apropiat termenul pentru rotaţia premierilor, s-a suprapus şi această grevă mare în sistemul de Educaţie, evident că tensiunea a crescut, nivelul discuţiilor apăsate a crescut. Dar cred că este exclusiv o problemă de termen scurt şi am convingerea că liderii coaliţiei vor găsi cadenţa aceea potrivită oamenilor de stat, care să comunice eficient cu populaţia, atunci când este necesar. Fără dialog nu vor face nimic, motiv pentru care consider că trebuie accentuat acum dialogul cu populaţia afectată de diverse măsuri sau impactată de diverse măsuri ale Guvernului”, a explicat Alina Gorghiu.

„Dacă se va răspunde la genul acesta de declaraţii dintr-o parte în alta, vom intra într-o spirală care e mai puţin important că afectează coaliţia, cel mai important e că va afecta imaginea coaliţiei. Dacă afectezi imaginea ta în ochii publicului, care se aşteaptă de la tine să fii o coaliţie serioasă, atunci ajugi să guvernezi degeaba”, a precizat Gorghiu.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *