Noutăți

Rețea de traficanți de droguri de mare risc, anihilată la Oradea. Membrii aveau și un arsenal de arme de foc

„Din cercetări a reieşit că, în perioada martie a.c. până în prezent, cele cinci persoane, cu vârste între 19 şi 26 de ani, ar fi comercializat, în repetate rânduri, în municipiul Oradea, droguri de risc şi mare risc, respectiv cannabis şi 3 CMC”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, citat de ebihoreanul.ro

La descinderi au participat poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Oradea, sprijiniţi de Jandarmeria Bihor.

 

În urma acestora, au fost găsite şi ridicate 37 de grame de substanţă cristalizată 3 CMC, 20 de grame de cannabis, 16 capsule cu pulbere albă, psihoactivă, 5 hard diskuri externe, două laptopuri şi un telefon mobil.

 

„De asemenea, au fost descoperite două arme neletale, supuse autorizării, trei arme de tip airsoft, o cutie cu 99 de capse detonante, 10 cartuşe cu proiectil din cauciuc, 1,614 kilograme de proiectile metalice, 825 de grame de tuburi de cartuş fără capsa detonantă, 41 de cartuşe de diferite calibre, acestea urmând a fi supuse expertizării”, mai arată Poliţia.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *