Noutăți

Reforma PENSIILOR | Marius Budăi: „Sunt trei variante pe care le-am înaintat pentru discuții”

„În privința reformei pensiilor din sistemul public, sunt acele trei variante pe care le-am înaintat pentru discuție. Începem dezbaterile”, a spus ministrul Muncii.

„Este reforma pensiilor aferentă cererii de plată numărul 4. Vom implementa această reformă până atunci, dar nu oricum (…). Am avut și avem în continuare un PNRR care a fost secretizat, scris la secret și scris foarte, foarte prost, cel puțin în domeniul Ministerului Muncii, foarte prost, dar noi suntem aici să găsim soluții, nu să găsim vinovați, și trebuie să continuăm în implementarea acestor lucruri astfel încât fondurile atât de necesare României să nu fie puse în pericol – și așa vom face”, a adăugat ministrul Muncii.

„Am o mare rugăminte către toți cetățenii din țară și către dumneavoastră, mass-media. Haideți să procedăm de data asta altfel și să nu zăpăcim pe nimeni în România. Vă promit că, așa cum cred că m-ați cunoscut până acum, transparent, atunci când decizii vor fi deja luate și puse pe masa de dialog cu partenerii sociali, pentru că eu nu o să fac o reformă la secret și am spus-o, și o repet, nu voi face așa ceva, vă asigur că voi comunica public”, a spus Budăi.

„Nu vreau să dau informații nici pe surse, nici informații care încă nu sunt decise sau, mai ales și mai ales, speranțe pe care să nu le putem ulterior îndeplini”, a adăugat acesta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *