Noutăți

Recompensă uriașă de 100.000 de euro dată de un afacerist bihorean al cărui bolidul a fost incendiat la comandă

Controversatul afacerist din Bihor susține că oferă o recompensă de 100.000 euro „oricui” îi oferă informaţii care să ducă la identificarea celui care „a indrăznit să atenteze” la un bun de-al său, inclusiv a persoanei trimise să pună în executare comanda.

„Îl asigur că nu va avea nicio repercusiune din partea mea sau a organelor de poliţie”, adaugă afaceristul bihorean, într-un mail transmis redacţiei BIHOREANUL.

Omul de afaceri a ținut, de asemenea, să menționeze că va plăti uriaşa recompensă doar pentru că vrea să afle cine e „cel care a îndrăznit să creadă că-i poate face rău”, subliniin că nu face asta pentru că vrea să se răzbune.

Reacția omului de afaceri vinde după ce persoane neidentificate au încercat să incendieze una dintre maşinile deținute de acesta. Vorbim despre un Porsche Cayenne. Incidentul s-a produs în noaptea de 9 spre 10 aprilie, după miezul nopții.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum atacatorul a stropit cu benzină maşina parcată în faţa vilei în care locuieşte familia afaceristului, iar apoi a lăsat sticla cu combustibil, cu fitilul aprins, pe plafonul bolidului. 

Incendiul a fost văzut din timp şi a fost stins înainte să ajungă pompierii, focul distrugând doar o parte din plafon şi o aripă a autoturismului.

În prezent, cazul se află în ancheta poliţiei bihorene care încearcă să îi descopere pe vinovați. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *