Noutăți

Răsturnare de situație în cazul ciobanului înjunghiat din greșeală când tăia mielul! Polițiștii au descoperit ce s-a întâmplat de fapt

Incidentul nu s-a întîmplat accidental, arată anchetatorii. Victima s-ar fi certat cu ciobanul, angajat pentru tranșarea cărnii, iar totul a degenerat.

Dacă inițial ciobanul de 49 de ani declara că l-a accidentat din greșeală pe clientul său în vârstă de 45 de ani, lucrurile s-au schimbat în urma probelor administrate de către polițiști.Oamenii legii au stabilit că, de fapt, totul a fost intenționat. Ciobanul l-ar fi lovit cu cuțitul în piept pe bărbatul în vârstă de 45 de ani, în urma unui conflict spontan care a avut loc cu scurt timp înainte de tragedie.

Imediat, soția ciobanului, dar și ciobanul, au sunat la 112. Au dus victima cât mai aproape de întâmpinarea ambulanței, însă bărbatul a decedat ulterior la spital.

Criminalul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a emis următorul comunicat:

„În continuarea cercetărilor privind decesul bărbatului de 45 de ani, din comuna Bratovoești, în cursul zilei de 15 aprilie a.c., Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj este abilitat să comunice următoarele: Având în vedere concluziile preliminare formulate de medicul legist din cadrul I.M.L. Craiova, declarațiile fluctuante ale martorilor, precum și suspiciunile cu privire la împrejurările comiterii faptei, dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz. În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 49 de ani i-ar fi aplicat o lovitură cu un cutit bărbatului de 45 de ani, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acestuia din urmă. La data de 16 aprilie a.c., bărbatul de 49 de ani a fost retinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, urmând a fi propusă arestarea preventivă a acestuia.”

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *