Noutăți

Putin și-a făcut icoane și le-a trimis soldaților pe front. Reacția unui militar rus la primirea pachetului

„La început, ne-am bucurat că cineva și-a adus aminte de noi, mai ales cu vacanța înainte, dar după cum s-a dovedit, nu a avut nicio legătură cu vacanța. Oricât de patriot sunt eu, asta este complet ridicol”, scrie postarea de pe Telegram.

În videoclip, un bărbat în uniformă militară deschide o cutie de carton cu sigla Rusia Unită deasupra. „Înregistrezi?” el intreaba. „Să vedem ce au pentru noi de data aceasta. Pahare de plastic, apă sfințită, cereale… Spre sfârșitul videoclipului, soldatul se pregătește să desfacă punga pe care scrie ‘Pentru rugăciune.”  Înăuntru, se află portretul lui Putin, stilizat ca o icoană ortodoxă rusă. „Oh, la naiba. Opreste-l,” se mai aude pe videoclip, înainte de a se încheia.

”Recent, am scris că mobilizaților li s-au dat „lumânări de protecție” care trebuie aprinse în luptă. Apoi, se presupune că niciun glonț nu va fi groaznic,” mai scrie administratorul canalului Perm 36,6.

În anul 2020, s-a răspândit pe internet vestea că icoane cu imaginea președintelui Rusiei, Vladimir Putin, erau comercializate pe unul dintre aeroporturile din Sankt Petersburg.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *