Noutăți

Putin, declarații după PUCIUL eșuat din Rusia: „Am evitat o mare vărsare de sânge”

Presa rusă afirmă că discursurile celor doi președinți în această seară sunt „fără precedent” și „senzaționale”.

„Astăzi, încă o dată, fac un apel către toți cetățenii Rusiei. Vă mulțumim pentru rezistență, solidaritate și patriotism. Această solidaritate civică a arătat că orice șantaj, orice încercare de a crea tulburări interne este sortită eșecului.

Repet, am arătat cea mai înaltă consolidare a societății, a puterii executive și legislative la toate nivelurile. O poziție fermă, fără ambiguitate, în sprijinul ordinii constituționale a fost luată de organizațiile publice partidele politice, de fapt, întreaga societate rusă. Toată lumea a fost unită și adunată de principalul lucru – responsabilitatea pentru soarta Patriei.

Subliniez că încă de la începutul evenimentelor au fost luate imediat toate deciziile necesare pentru a neutraliza amenințarea apărută, pentru a proteja ordinea constituțională, viața și securitatea cetățenilor noștri.

O rebeliune armată ar fi fost doborâtă. Organizatorii revoltei au trădat țara și i-au trădat pe cei care erau cu ei. De la început am ordonat să evităm vărsarea de sânge. Organizatorii rebeliunii au ajuns la fapte criminale pentru a scinda și slăbi țara, care se confruntă acum cu o amenințare externă colosală, o presiune fără precedent din exterior.

Cu toate acestea, organizatorii rebeliunii, trădându-și țara, poporul, i-au trădat pe cei care au fost atrași în revoltă. I-au mințit, i-au împins la moarte, sub foc, să tragă în ai lor.

Tocmai acest rezultat l-au dorit dușmanii Rusiei: atât neonaziștii de la Kiev, cât și patronii lor occidentali și tot felul de trădători naționali. Ei doreau ca soldații ruși să se omoare între ei, astfel încât personalul militar și civilii să moară, astfel încât în ​​final Rusia să piardă, iar societatea noastră să se despartă, să fie o mare vărsare de sânge”, a spus Putin.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *