Noutăți

Prigojin: Opțiunea ideală este ca Rusia să anunțe SFÂRȘITUL operațiunii militare speciale

Într-un comentariu distribuit de serviciul său de presă pe Telegram, potrivit publicației ucrainene Ukrainska Pravda, Evgheni Prigojin a declarat: „Pentru autorități (ale Federației Ruse – n.r.) și pentru întreaga societate, este necesar să se pună un fel de punct final îndrăzneț în „operațiunea militară specială”.

Opțiunea ideală este de a anunța sfârșitul operațiunii militare speciale, de a informa pe toată lumea că Rusia a obținut rezultatele pe care le-a planificat și, într-un fel, chiar le-am obținut. Am măcinat un număr uriaș de soldați ai Forțelor Armate ale Ucrainei și putem să raportăm că ne-am îndeplinit sarcina.

Teoretic, Rusia a primit deja această oprire completă, prin distrugerea unei mari părți din populația masculină activă a Ucrainei, prin intimidarea unei alte părți a acesteia, care a fugit în Europa.

Rusia a tăiat Marea Azov și o mare parte din Marea Neagră, a confiscat o bucată grasă din teritoriul Ucrainei și a creat un coridor terestru spre Crimeea.”

În același timp, Prigojin consideră că există o problemă pe care a provocat-o războiul. „Dacă mai devreme Ucraina făcea parte din fosta Rusie, acum este un stat cu orientare absolut națională” – mai spune șeful mercenarilor care luptă pentru Rusia în Ucraina.

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *