Noutăți

Președinte de Consiliu Județean, filmat când lovește un polițist 

Scandalul a izbucnit după ce președintele Consiliului Județean a vrut să intre în zona veche a orașului Constanța, deși nu avea permis de acces, iar zona era dotată cu bariere. 

Fostul președinte CJ Constanța, Horia Țuțuianu, cel care a fost învins de Mihai Lupu la alegerile din 2020, cere acum demisia acestuia după imaginile apărute în spațiul public. 

– Cât de prost să fii tu, mă! Eu sunt președintele Consiliului Județean.- Am înțeles! Dacă aveți „acces” pe mașină, cu cea mai mare plăcere, vă dau drumul.- Am rugămintea să vorbiți civilizat!- Ești cel mai prost om pe care l-am văzut în viața mea.- Băi idiotule… prost să fii tu să faci chestia asta…- Vă rog frumos să vă purtați civilizat!- Din momentul acesta, vă anunț…- Ce anunți, mă, idiotule, de săptămâna viitoare nu mai ești nimic.

Scandalul a fost filmat în 2021, atunci când în centrul vechi al municipiului Constanța se intra numai cu permis de acces, zona fiind prevăzută cu bariere. Președintele Consiliului Județean, Mihai Lupu, revoltat că nu este lăsat să treacă de barieră, a coborât din autoturismul în care era pasager și a început să facă scandal. Era vizibil beat, a amenințat, a jignit și a agresat un polițist local, iar întreaga scenă a fost filmată. 

– Am rugămintea să vorbiți civilizat.- Bă, nu vrei să vorbești tu cu primarul tău? Bă, stai, ia, ia, stai așa puțin! Bă, nu vrei să vorbești cu primarul?- Luați mâna de pe mine! Luați mâna de pe mine!- Bă, prostule, vorbește cu primarul tău!- Luați mâna de pe mine! Vă anunț că sunteți înregistrat. 

După ce imaginile au apărut în spațiul public, fostul președinte al CJ Constanța, Horia Țuțuianu, cel care a fost învins de Mihai Lupu la alegerile din 2020, cere acum demisia acestuia. 

Și Nicușor Constantinescu, fost șef al Consiliului Județean Constanța în perioada 2004-2015, a fost prins beat în autoturism. Mașina era parcată pe marginea drumului, iar acesta dormea la volan.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *