Noutăți

Predicții sumbre din rapoartele secrete ale Pentagonului. Cât va mai continua războiul din Ucraina și cine va suferi cele mai mari pierderi

Mai mult, nicio negociere sau intenție de pace nu este prevăzută în documentul ajuns în mâinile jurnaliștilor americani. În ciuda contraofensivei lui Zelenski și a asaltului promis de Putin, niciuna dintre cele două armate nu vor înregistra victorii mari pe front.

Cel mai probabil, teritoriile nu se vor modifica prea mult în Ucraina. Mai mult, niciuna dintre cele două tabere nu este dispusă să negocieze în acest an.

Oficialii americani care au întocmit raportul au luat în calcul toate scenariile, iar în niciuna dintre concluzii nu era menționat cuvântul negocieri. Specialiștii militari spun că aceste informații scurse nu fac decât să descurajeze ucrainenii de pe front. 

Documentul secret al serviciilor de informații americane, obținut de The New York Times, oferă informații despre planificarea unor situații neprevăzute care pot să intervină pe frontul din Ucraina.

Documentul privind scenariile este un produs obișnuit al agențiilor de informații. Scopul său este să sprijine ofițerii militari și factorii de decizie politică să-și poată imagina posibilele rezultate ale unor evenimente importante și să evalueze opțiunile disponibile, astfel încât să fie pregătiți pentru orice eventualitate, indiferent cât de improbabilă ar fi aceasta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *