Noutăți

Povestea sfâșietoare a bărbatului de 75 de ani care a murit luat de viituri la Arad – A vrut neaparat să-și salveze câinele de la înec

Bărbatul susprins de viitură în satul Buceava-Şoimuş a fost descoperit mort la cinci kilometri distanţă, în satul Iacobini. Se pare că persoana de 75 de ani a fost la un pas să scape de moarte, dar ar fi vrut să îşi salveze câinele.

Potrivit primelo informaţiilor, bărbatul decedat era Ioan, cunoscut în satul lui sub porecla de Banatul. Acesta, împreună cu soţia lui, a fost plecat duminică dimineaţa în Gurahonţ, la o rudă de a lui care îşi sărbătorea ziua de naştere. Întorşi de la petrecere la casa lor din Buceava-Şoimuş, cei doi soţi au fost surprinşi de viitură. Văzând cum apa creşte văzând cu ochii, bărbatul de 75 de ani şi-a urcat soţia în podul casei, pentru ca aceasta să fie ferită de forţa apelor. Apoi a vrut să îşi salveze şi căţelul şi să urce împreună cu animalul în pod. Numai că nu a mai apucat. În momentul în care a mers după câine, viitura l-a luat pe sus şi dus a fost. Potrivit informaţiilor noastre, corpul neînsufleţit al bărbatului a fost descoperit la o distanţă de cinci kilometri de propria casă, pe un teren agricol aflat în apropierea satului Iacobini. În primă fază, cadavrul nu a fost ridicat de nimeni de acolo, până când nu a sosit Poliţia pentru a face cercetări, ţinând cont de faptul că decesul a fost considerat moarte suspectă. Ulterior, oamenii legii din cadrul Serviciului Criminalistică s-au deplasat la faţa locului unde au stabilit că nu există suspiciuni cu privire la deces.

Pe lângă că a rămas fără soţ, femeia din Buceava-Şoimuş a rămas şi fără o bună parte din casa în care locuia. Locuinţa era făcută din chirpici şi pământ bătut, doar o parte fiind construită din cărămidă. Toată partea construită din pământ a fost luată de ape, rămânând în picioare doar bucata de clădire realizată din cărămidă. Norocul femeii a fost că s-a adăpostit chiar pe podul aflat deasupra clădirii din cărămidă. Altfel, poate că la această oră vorbeam despre două victime.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *