Noutăți

PLOUĂ în continuare! ANM, prognoza meteo: Cum va fi vremea în România în weekend

„Vom mai avea intervale cu ploaie atât mâine, cât și în weekend și sâmbătă și duminică, mâine, cel mai mult în partea de sud a teritoriului, iar sâmbătă și duminică în partea de sud, de centru și de est și doar izolat. În rest însă, repet, vorbim de intervale cu ploaie.

Nu va ploua continuu, vorbim de averse care mai pot fi însoțite și de descărcări electrice. Izolat se pot semnala căderi de grindină și cantități de apă mai însemnate.

Vorbim, în special, de averse de vară, în condițiile în care temperaturile se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă.

Vorbim de temperaturi de pe la 12-13 până la 17-18 grade în cele mai scăzute în zona litoralului, poate chiar mai ridicate atât în partea de sud a teritoriului.

Cel mai probabil duminică vom avea temperaturi de 20, ușor peste 20 grade. Vântul va prezenta și el intensificări în jumătatea de est a teritoriului, dar nu cu viteze foarte mari și din când în când asociat și averselor”, a declarat Alina Şerban, meteorolog ANM, la un post TV.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *