Noutăți

Pericol de explozie în Bârlad: O cisternă cu 23 de tone de motorină s-a ciocnit cu un camion – Intervenția urgentă a pompierilor

O autocisternă plină cu motorină a intrat în coliziune cu un autocamion, din cisternă scurgându-se motorină pe carosabil.

O cisternă încărcată cu 23 tone motorină a fost implicată, marţi dimineaţă, într-un accident rutier care s-a produs în municipiul Bârlad, la ieşirea spre Tecuci, la faţa locului fiind scurgeri de combustibil pe carosabil.Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, în evenimentul rutier au fost implicate un autocamion şi autocisterna respectivă., în vehicule aflându-se doar cei doi şoferi.”La sosirea echipajelor de intervenţie au fost găsite cele două autovehicule avariate, din autocisternă scurgându-se motorină. Cei doi conducători auto au fost evaluaţi şi nu au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat zona, au scos bornele bateriilor şi au oprit scurgerile de combustibil. În continuare, pompierii militari asigură măsurile PSI”, potrivit ISU Vaslui.

„Pompierii militari au asigurat zona, au scos bornele bateriilor și au oprit scurgerile de combustibil. În continuare, pompierii militari asigură măsurile PSI”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *