Noutăți

O nouă schimbare a prețului la Netflix – Abonamentul Basic, cel mai ieftin, va fi desființat

Netflix nu le mai permite clienţilor să se aboneze la Basic, cea mai ieftină variantă pe care a vândut-o până acum. Cei care sunt abonaţi acum la Basic pot folosi în continuare această versiune, însă, nu mai sunt posibile noi abonări.

Netflix Basic costa 10 dolari canadieni.

Cel mai ieftin abonament Netflix devine acum Basic with Ads, cel care, pentru 6 dolari pe lună, oferă o funcţionalitate mai redusă, conţinut mai puţin şi reclame.

Pentru Netflix este o mutare logică. Compania a observat în primele luni ale anului cum veniturile per utilizator aduse de versiunea cu reclame sunt mai mari decât cele generate de versiunea Basic.

Astfel, are sens pentru Netflix să-şi împingă utilizatorii către versiunile cu reclame, dacă acestea îi aduc mai mulţi bani. Aproape sigur, acelaşi trend va putea fi observat cât de curând şi la celelalte servicii de streaming care oferă o versiune cu reclame.

Nu există niciun indiciu oficial în acest moment care să arate că Netflix va elimina abonamentul Basic şi din alte ţări. Însă, compania are deja un istoric în ceea ce priveşte modificările testate mai întâi în Canada şi implementate apoi şi în celelalte ţări.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *