Noutăți

O navă sub pavilion românesc, condusă haotic pe Dunăre, în Germania! Motivul este HALUCINANT și ține de căpitanul vasului

Nava se îndrepta dinspre Dietfurt în direcția Riedenburg și „a atras atenția datorită modului său atipic de a conduce”, relatează Hallertauer Zeitung, preluat de HotNew.ro.

Cu puțin înainte de satul Meihern, comandantul a lovit cu nava malul stâng. Cu toate acestea, a reușit să se redreseze și să iși continue drumul. La scurt timp după aceea, vasul a deviat din nou de la curs și s-a ciocnit de malul drept.

O navă de marfă care naviga în spate a venit în ajutorul celei împotmolite și a tras-o înapoi în șenal.

Echipajul a observat cum comandantul navei sub pavilion românesc se afla puternic sub influența alcoolului și l-a împiedicat să continue. Apoi a cuplat nava rămasă fără căpitan și a adus-o la ecluza Riedenburg.

Comandantul navei a fost preluat acolo de ofițerii de la poliția fluvială Beilngries și de la secția de poliție Kelheim. Bărbatul a trebuit să facă un test de sânge, iar alcoolemia stabilită a fost una uriașă, respectiv de peste 2,3 la mie. 

Acestuia i s-a impus și să plătească un depozit de garanție cu o valoare de trei cifre din cauza amenințării la adresa traficului fluvial, cauzate de comportamentul său.

În plus de asta, bărbatului i s-a pus, de asemenea, în vedere că își poate continua călătoria în ziua următoare, cu condiția să fie treaz. Autoritatea competentă nu a stabilit încă dacă au avut loc daune la mal.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *