Noutăți

O îndrăgită creatoare de modă a suferit un preinfart, la numai 49 de ani. Cum a ajutat-o credința să treacă peste toate greutățile

Totul s-a întâmplat în urmă cu un an de zile, când iubita creatoare de modă Rita Mureșan a suferit un preinfarct în timp ce se afla pe stradă. În momentul de cumpănă, un bărbat a apărut în calea femeii și, ca prin minune, a salvat-o. Individul i-a administrat nitroglicerină și a reușit să evite o tragedie.

De atunci, Rita Mureșan a avut din ce în ce mai puține apariții în lumina reflectoarelor și a început să pună mai mult preț pe credință în Dumnezeu. Acum, la 50 de ani, viața îi e ghidată de divinitate. Femeia participă la numeroase seminarii și inițierii și, la fiecare mișcare, simte că are alături un înger păzitor.

„E pur și simplu o conexiune de iubire necondiționată pe care o simți. Când intri în contact cu ei, ei sunt foarte fericiți și te ajută. Îngerii nu te ajută dacă nu le ceri ajutorul pentru că ei nu au voie să intre peste liberul tău arbitru,” a spus îndrăgita creatoare de modă în cadrul unui podcast.

Designerul a mărturisit că nu a fugit de showbiz, ci că a avut nevoie de timp doar pentru ea. Vedeta preferă să petreacă acum mai mult timp singură sau alături de familie, să se roage și să pună mai mult preț pe toate lucrurile cu adevărat valoroase. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *