Noutăți

O bătrână a stat trei zile la ușa apartamentului pentru că își pierduse cheile. De ce nu au intervenit echipajele de la 112

Totul s-a întâmplat după ce bătrâna s-a întors de la cumpărături și a constatat că nu mai poate intra în casă. Femeia a stat cu sacoșile pe scara blocului până când o vecină a sunat la poliție să reclame ce s-a întâmpla.

Evenimentul a fost semnalat de Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook:

„O poveste incredibilă, dar cu final fericit, ne face să ne întrebăm cât de buni suntem în #SăptămânaMare!O femeie în vârstă de 69 de ani din cartierul #DrumulTaberei era mai, mai să facă Paștele în stradă. Ieșise marți la cumpărături, însă pe drum a pierdut cheile de la apartament. Nu a știut ce să facă și la cine să apeleze.Trei zile a stat în fața ușii până când într-un final, joi seara, o vecină a sunat la Poliţia Locală Sector 6 să sesizeze cazul. Un echipaj s-a deplasat imediat la adresa indicată și a găsit-o pe bătrână în scara blocului, cu toate cumpărăturile în ușa apartamentului,” scrie primăria de sector pe rețeaua de socializare. Ajunși la fața locului, oamenii legii au găsit-o pe femeie însetată și înfometată și au sunat la 112, însă niciun echipaj nu s-a deplasat la fața locului. Motivul este unul halucinant. „Era flămândă, însetată și, cu lacrimi în ochi, i-a implorat pe oamenii legii să o ajute să intre în casă.Primul lucru pe care l-au făcut agenții a fost să sune la 112, pentru a solicita un echipaj ISU. Din păcate, au fost refuzați: „cazul nu reprezintă o urgență”, li s-a explicat,” mai informează Primăria Sectorului 6. Într-un final, primăria a trebuit să se ocupe de caz și a dat telefoane pentru a găsi un lăcătuș autorizat: „În aceste condiții, am căutat noi pe Google o firmă autorizată pentru deblocări uși. Era ora 23.00, însă am găsit una cu program non-stop. Într-o jumătate de oră a venit un lăcătuș care în două minute a deschis ușa. Sărmana femeie a răsuflat ușurată când a intrat în casă și ne-a mulțumit din tot sufletul”, a povestit polițistul local de la Biroul Intervenții, care s-a ocupat de caz. Haideți să fim buni, să ajutăm, să nu trecem nepăsători pe lângă cei neajutorați! E Paștele!,” își încheie postarea primăria. 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *