Noutăți

O barcă gonflabilă cu 10 persoane s-a răsturnat în apele râului Mureș – Un copil este resuscitat – 4 persoane sunt încă dispărute

UPDATE ORA 9:45 – 2 Persoane sunt încă date dispărute în apele Mureșului. Cei de la ISU Arad au fost solicitați să intervină în sprijinul celor de la ISU Timiș care desfășoară o misiune de căutare -salvare pe râul Mureș, în zona localității Periam Port, unde o barcă cu 10 persoane s-a răsturnat. 

 

Accident grav pe râul Mureș, o barcă cu 10 persoane s-a răsturnat. Cei din parcă se pare că nu purtau veste de salvare. Un minor a avut nevoie de resuscitare.

Din informațiile primite de la ISU Timis, 4 persoane sunt încă dispărute. 

De asemenea, din cadrul ISU Arad, forțele și mijloacele de intervenție se suplimentează astfel: o autospecială de scafandri, o barcă și mijloace de iluminat.

Comunicatul oficial al autorităților:

„Misiune de sprijin ISU TIMIȘ

În jurul orei 21:00 am fost solicitați să intervenim în sprijin la ISU Timiș care desfășoară o misiune de căutare -salvare pe râul Mureș, în zona localității Periam Port, unde o barcă cu 10 persoane s-a răsturnat. 

Din primele informații, două persoane sunt încă dispărute. 

Pompierii arădeni intervin cu o autospecială de intervenție care are în dotare o barcă de salvare și două echipaje SMURD, dintre care unul Terapie Intensivă Mobilă.”

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *