Noutăți

Noi PROMISIUNI electorale înainte de prezidențialele din 2024. Pe cine promite că va CONCEDIA Trump dacă va reveni la Casa Albă

Într-un mesaj video publicat în ziua când a fost chemat din nou în faţa instanţei pentru o depoziţie în faţa procurorului general din New York, Trump a promis că dacă redevine preşedinte va numi 100 de procurori federali care vor fi „războinicii legali cei mai feroce împotriva delincvenţei şi corupţiei comuniste pe care această ţară nu a mai văzut-o vreodată”, relatează agenţia EFE preluată de Agerpres.

„Ei vor fi opusul Procurorilor Districtului Soros”, a adăugat fostul preşedinte al SUA, menţionându-l pe renumitul finanţator al cauzelor progresiste, George Soros, pe care-l acuză că este prieten cu procurorul districtual din Manhattan, Alvin Bragg, un alt magistrat afro-american democrat.

Acesta din urmă l-a inculpat săptămâna trecută în dosarul în care Trump este acuzat că, înaintea alegerilor prezidenţiale din 2016, i-a oferit fostei starlete porno Stormy Daniels suma de 130.000 de dolari pentru ca aceasta să păstreze tăcerea asupra unei relaţii pe care ei ar fi avut-o în anul 2006.

Fostul preşedinte a fost chemat joi în faţa instanţei pentru o depoziţie într-un vechi dosar deschis de procuroarea Letitia James, disjuns dintr-o investigaţia penală condusă tot de un procuror democrat, Cyrus Vance. Ancheta procuroarei din New York investighează dacă societatea imobiliară a lui Trump, Trump Organization, şi-a supraevaluat unele active imobiliare pentru a obţine credite şi scutiri de impozite.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *