Noutăți

Noi DETALII în cazul accidentului în care a fost implicată actrița Monica Odagiu – Vestea șocantă pe care tocmai o aflase victima

Potrivit unor surse victima ar fi fost concediată de la cazinoul la care lucra pentru că consuma des alcool.

În cursul zilei de 9 aprilie 2023, Monica Odagiu a avut un accident rutier, în zona Ateneului Român din București. În fața mașinii sale i-a apărut, din senin, un tânăr în vârstă de 33 de ani. A fost lovit din plin. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să îl salveze. I-a fost declarat decesul. Luni, 10 aprilie, au sosit și rezultatele autopsiei tânărului lovit de actriță cu mașina.

Potrivit medicilor legiști, pe trupul bărbatului a fost identificat un traumatism cranio-cerebral. Leziunile au fost incompatibile cu viața.

Titi Aur a analizat accidentul în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu: „Am văzut imaginile, le-am analizat cu atenţie. Senzaţia mea este că a fost un gest sinucigaş din partea acelui tânăr. Se demonstrează încă o dată că mașina este o armă, că mașina ucide. Eu nu vreau să mă pronunţ, viteza maşinii va fi determinată de experţi. A avut reacţia corectă, a frânat şi a tras de volan. Dacă gestul tânărului a fost sinucigaş, în anumite situaţii, oricâtă experienţă ai avea, oricât de bun pilot ai fi, nu poţi evita. Nu spun că aşa a fost. Experţii trebuie să-şi spună cuvântul. Noi judecăm doar din punct de vedere al conducerii defensive, nu din punct de vedere juridic”.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *